- Vesti -

Šta se to dešava sa Trampovom kosom /VIDEO

Video-snimak ukrcavanja američkog predsednika Donalda Trampa u avion izazvalo je nove reakcije i polemike na račun njegove frizure i kose.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Na snimku se jasno vidi kako izgleda kada se Trampova "savršena" frizura poremeti.

Osnivač klinike za presađivanje kose doktor Alan Bauman navodi da je Tramp verovatno imao neku interveniciju, ali i upozorava da je moguće da je reč o obrađivanom video-snimku.

"Moje profesionalno mišljenje je da se predsednik podvrgao presađivanju kose na prednjem delu glave“, objašnjava Bauman za The Guardian.

"Verovatno pije i terapiju koja podrazumeva dve tablete dnevno ili je podlegao laserskoj terapiji koja je neprimetna“, navodi on.

Doktor dodaje i da je upoznao Trampa zbog čega je smatrao da je reč o njegovoj prirodnoj kosi. Navodi i da za održavanje ovakve frizure koristi malo laka za kosu.

Bela kuća se još uvek nije oglasila ovim povodom. Trampova kosa je već dugo predmet spekulacija i podsmevanja.

Vesti

Novi skandal u Holivudu: Žene optužile Frimena za zlostavljanje

Mlada asistentkinja producenta pomislila je da je pronašla posao iz snova u leto 2015. godine kada je počela da radi na komediji "U velikom stilu“ u kojoj su glavne uloge imali Morgan Frimen, Majkl Kejn i Alan Arkin. Međutim, njen posao iz snova pretvorio se u višemesečno uznemiravanje, ispričala je ona za Si-En-En.

Vesti četvrtak 24.05. 18:25 Komentara: 29
strana 1 od 3833 idi na stranu