- Vesti -

Šta se to dešava sa Trampovom kosom /VIDEO

Video-snimak ukrcavanja američkog predsednika Donalda Trampa u avion izazvalo je nove reakcije i polemike na račun njegove frizure i kose.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Na snimku se jasno vidi kako izgleda kada se Trampova "savršena" frizura poremeti.

Osnivač klinike za presađivanje kose doktor Alan Bauman navodi da je Tramp verovatno imao neku interveniciju, ali i upozorava da je moguće da je reč o obrađivanom video-snimku.

"Moje profesionalno mišljenje je da se predsednik podvrgao presađivanju kose na prednjem delu glave“, objašnjava Bauman za The Guardian.

"Verovatno pije i terapiju koja podrazumeva dve tablete dnevno ili je podlegao laserskoj terapiji koja je neprimetna“, navodi on.

Doktor dodaje i da je upoznao Trampa zbog čega je smatrao da je reč o njegovoj prirodnoj kosi. Navodi i da za održavanje ovakve frizure koristi malo laka za kosu.

Bela kuća se još uvek nije oglasila ovim povodom. Trampova kosa je već dugo predmet spekulacija i podsmevanja.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu