- Vesti -

Kventin Tarantino konačno progovorio o nesreći Ume Turman

Kventin Tarantino prekinuo je ćutanje o nesreći na snimanju filma "Kill Bill" u Meksiku 2002. godine kad je Uma Turman, kako je rekla, umalo poginula.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Otkako je glumica objavila snimak, mnogi su preispitivali Tarantinovu ulogu. Turmanova tvrdi da joj je reditelj ustupio snimak kako bi se bar delimično iskupio za njenu patnju, pri čemu je izrazio "duboko žaljenje zbog tog žalosnog događaja", prenosi Unilad.

"Uma i ja smo o tome razgovarali i dugo odlučivali kako to da izvedemo. Htela je jasno da zna šta se dogodilo u toj saobraćajnoj nesreći, nakon svih tih godina", rekao je prisećajući se tog događaja.

Njegovu hladnoću u odnosu nakon nesreće Uma Turman je opisala kao "dehumanizirajuću do smrti". On je događaj opisao iz svoje perspektive.

"Došao sam tamo srećan i rekao joj da sigurno to može da izvede, da je put ravan i da neće imati problema. Njena reakcija je bila 'OK'. Jer mi je verovala. Rekao sam joj da će biti u redu. Rekao sam joj da je put prav. Rekao sam joj da će biti sigurno, ali nije bilo. Nisam bio u pravu. Nisam je naterao da uđe u auto. Ušla je jer mi je verovala.

Snimili smo scenu. I sudarila se. U početku niko nije znao šta se dogodilo. Nakon nesreće, kad je Uma prebačena u bolnicu, osećao sam totalnu nelagodu zbog toga što se dogodilo.

Gledati njenu borbu s volanom... i prisećajući se kako joj pričam da je sigurno i da može to, naglašavajući da je reč o ravnom putu... i činjenici da mi ona veruje... bilo je slamajuće. Više od jednog od najvećih žaljenja u mojoj karijeri, jedno od najvećih žaljenja u mom životu", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 173 idi na stranu