- Vesti -

Ponudio joj je stan besplatno, ali pod jednim uslovom / VIDEO

Jedan stanodavac iz Velsa šokirao je britansku javnost nakon što se na internetu pojavio snimak na kome jednoj ženi nudi besplatan stan, ali pod jednim uslovom.

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

On je oglasio stan koji iznajmljuje za 650 funti, ali je u oglasu naveo i da postoji alternativni oblik plaćanja. Kada se sastala sa njim, jedna potencijalna stanarka je ubrzo saznala šta to zapravo znači.

Muškarac je devojci ponudio stan na basplatno korišćenje, ukoliko pristane da ga jednom nedeljno seksualno zadovoljava. Njegova ponuda, snimljena skrivenom kamerom, osvanula je i na lokalnoj televiziji, a nakon te objave ubrzo se proširila internetom.

Na snimku se čuje stanodavac koji devojci nudi "prijateljstvo sa povlasticama", i potom joj objašnjava da to, zapravo, znači da bi njih dvoje trebalo jednom nedeljno da imaju seks, ukoliko ona želi besplatno da stanuje.

I pored toga što je snimak zgrozio britansku javnost, statistika pokazuje da se čak 250.000 žena u Velikoj Britaniji, u proteklih pet godina, našlo u situaciji da im bude ponuđen takav oblik plaćanja stanarine.

Vesti

Svečano predstavljen novi mural Beograda /FOTO

U Beogradu je danas svečano predstavljen mural u Pop Lukinoj ulici čiju je izradu inicirala kompanija NIS. Reč je o delu mladih umetnika, Sare Antov i Dragana Vukovića, pobednika konkursa za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad - nova energija“ koji je kompanija NIS u saradnji sa Gradom Beogradom raspisala krajem decembra 2017. godine.

Vesti sreda 28.02. 18:43 Komentara: 2

"U glavi imam bolest koja hoće da me ubije"

Poznati pevač Robi Vilijams javno je progovorio o svojoj borbi sa mentalnom bolešću i svom mentalnom zdravlju. Bivši član boj benda Tejk det, u velikom intervjuu koji je dao za britanski dnevnik San, rekao je da se sa mentalnim problemima bori već duže vremena.

Vesti sreda 28.02. 15:02 Komentara: 18
strana 1 od 173 idi na stranu