- Vesti -

"Do 2008. sam mislila da će nas ubiti ako kročimo u Srbiju"

Kristinu Oksenberg nikada nije previše interesovalo njeno srpsko poreklo dok nije posetila majčinu domovinu 2014. godine. To ju je očigledno inspirisalo da napiše knjigu „Dinastija“ o svojoj kraljevskoj porodici.

Izvor: B92
Podeli
Ketrin Oksenberg i Jelisaveta Karađorđević/epa/Laurent Gillieron
Ketrin Oksenberg i Jelisaveta Karađorđević/epa/Laurent Gillieron

Ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, rođake drugog kolena princa Čarlsa, opisala je na koji način je njena porodica proterana iz zemlje 1941. godine.

“Sve do 2008. godine sam živela u ubeđenju da bi nas upucali ako bismo se pojavili u Srbiji“, kaže rođena Njujorčanka koja trenutno živi u Ki Vestu na Floridi.

“Jako sam ponosna na svoju porodicu. Kakav je predivan poklon naučiti svu ovu istoriju o Srbiji, balkanskom Aspenu. Smatram se srećnicom“, rekla je.

Karađorđev praunuk je Kristinin deda, knez Pavle, koji je vladao sve do 1941. godine nakon što je ubijen njegov rođak kralj Aleksandar 1934. godine.

“Vinston Čerčil je prevario mog dedu i držao ga u kućnom pritvoru u Keniji 10 godina! Imao je grozan nadimak za mog dedu koji neću reći jer ne želim da ga oživim.“

Inače, Kristinina sestra Ketrin, koja je zapravo glumila u čuvenoj seriji "Dinastija“, takođe je napisala knjigu “Captive: A Mother’s Crusade To Save Her Daughter From a Terrifying Cult“ o njujorškoj kompaniji Nivm za koju tvrdi da je "isprala mozak“ njenoj ćerki Indiji.

Vesti

Novi skandal u Holivudu: Žene optužile Frimena za zlostavljanje

Mlada asistentkinja producenta pomislila je da je pronašla posao iz snova u leto 2015. godine kada je počela da radi na komediji "U velikom stilu“ u kojoj su glavne uloge imali Morgan Frimen, Majkl Kejn i Alan Arkin. Međutim, njen posao iz snova pretvorio se u višemesečno uznemiravanje, ispričala je ona za Si-En-En.

Vesti četvrtak 24.05. 18:25 Komentara: 29
strana 1 od 3833 idi na stranu