Ruski policajci tokom pretresa zatekli iznenađujući prizor

Ruski policajci su prilikom pretresa kuće osnivača jedne vojno-patriotske organizacije u Sankt Peterburgu pronašli odraslog nilskog krokodila, prenela je agencija RIA novosti.

Život

Izvor: B92

Subota, 20.01.2018.

11:45

Ruski policajci tokom pretresa zatekli iznenađujući prizor
Foto: Thinkstock

Životinja se nalazila u bazenu u podrumu kuće, a o tome su obavešteni nadležni organi. Gradska veterinarska služba pregledala je krokodila.

Gradski zoološki vrt je saopštio da neće primiti novog stanara jer, pored toga što nema mesta, krokodil nema nikakve dokumente.

Osim velikog reptila, policija je pronašla više od 20 improvizovanih eksplozivnih naprava, artiljerijske i minobacačke granate, oko sto šaržera i 40 prerađenih maketa automatske puške kalašnjikov.

AP navodi da je vlasnik kuće rekao da je krokodila dobio pre godinu dana. Ispituje se da li je držanjem te životinje prekršio neki zakon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: