- Vesti -

"Stiven Hoking je mrtav, zamenio ga je dvojnik"

Teoretičari zavera još jednom su pokazali da su prilično maštoviti tvrdnjom da je život poznatog fizičara Stivena Hokinga u poslednjih 30 godina velika prevara.

Izvor: Independent
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Teorija je počela da se širi društvenim mrežama nedugo nakon što je portal IFL Science objavio članak o Hokingu povodom njegovog 76. rođendana.

Pristalice ove teorije smatraju da je poznati teorijski fizičar umro ranih osamdesetih i da je zamenjen dvojnikom.

Autor ove teorije Majls Matis kaže da je do tog zaključka došao detaljnom analizom lica i zuba Stivena Hokinga na njegovim starim i novim fotografijama.

Matis navodi da "novi" Hoking ni izbliza ne liči na "starog".

"To nije ništa čudno ako se uzme u obzir da Hoking boluje od amiotrofične lateralne skleroze, od koje se u proseku umire za četiri godine. Nemoguće je živeti 52 godine sa tom bolešću", objašnjava Matis.

"To je kao kada biste rekli da neko može da pretrči 100 metara za 9,8 sekundi, a da Usein Bolt dođe i pretrči istu razdaljinu za 4,5 sekundi. Statistički, to nije moguće", dodao je.

Matis je ipak priznao da nema nikakav dokaz za svoju tvrdnju, ali navodi da je došao do novih dokaza koji upućuju na to da je i Hokingov dvojnik mrtav, i da je ono što danas vidimo samo hologram.

Poznati teoretičar zavere smatra da Hokingov glas koristi NASA, koja šalje poruke umesto fizičara, prenosi Independent.

Vesti

Novi skandal u Holivudu: Žene optužile Frimena za zlostavljanje

Mlada asistentkinja producenta pomislila je da je pronašla posao iz snova u leto 2015. godine kada je počela da radi na komediji "U velikom stilu“ u kojoj su glavne uloge imali Morgan Frimen, Majkl Kejn i Alan Arkin. Međutim, njen posao iz snova pretvorio se u višemesečno uznemiravanje, ispričala je ona za Si-En-En.

Vesti četvrtak 24.05. 18:25 Komentara: 5
strana 1 od 3833 idi na stranu