- Vesti -

Kako izgleda srpski Hogvorts /FOTO /VIDEO

Ako ste jedan od korisnika Tvitera možda ste primetili da se na ovoj društvenoj mreži sve češće pojavljuje haštag #SerbianHogwarts.

Izvor: B92
Podeli

Spomenuti haštag prate fotografije srpskih političara, glumaca, pevača i mnogih drugih poznatih ličnosti sa prostora Srbije uz scene karakteristične za “Harija Potera”.

Tako se među brojnim fotografijama našla i fotografija poslanika Dveri Boška Obradovića kako drži u ruci kamen unet u Skupštinu uz opis detalja poznatih iz serijala knjiga i filmova o Hariju Poteru.

Verovatno da će vas neke od ovih ideja i nasmejati.

Vesti

Šta kažu Melanija i Tramp povodom slučaja "jakna"

Melanija Tramp, prva dama Amerike, navikla nas je da očara ili razočara svojim modnim izborima, kritika, makar modna nikada ne spava, ali sada se pojavila u jednom modnom izboru koji je pokrenuo niz političkih pitanja. Slučaj jakne sa natpisom naveo je čak i njenog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa da o svemu nešto kaže.

Vesti nedelja 24.06. 15:07 Komentara: 11

Luka Dončić u senci svoje mame (VIDEO)

Košarkaš reprezentacije Slovenije, Luka Dončić novi je igrač "Dallas Mavericksa". Mladi košarkaš postao je drugi najviše birani igrač na draftu s prostora bivše Jugoslavije, a navijače njegovog novog kluba oduševila je njegova zgodna mama.

Vesti nedelja 24.06. 09:01 Komentara: 67
strana 1 od 3870 idi na stranu