- Vesti -

Stručnjak za govor tela otkriva istinu o odnosu kraljevskog para

U braku su punih 70 godina, a svoju ljubav započeli su u ranoj mladosti, kada je Elizabeti II bilo samo 13 godina. Ipak, iako britanski kraljevski par nikada nećete videti u intimnim trenucima, to ne znači da između dvoje njih nema ljubavi.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju Peti Vud i Blanka Kob analizirale su za jedan britanski list odnos kraljice Elizabete II i njenog supruga princa Filipa.

Posmatrajući njihov govor tela, došle su do zanimljivih zaključaka.

Dugogodišnji supružnici retko javno pokazuju bliskost, ali mali gestovi ukazuju na to da su i dalje prilično posvećeni jedno drugom.

Par je u decembru 2017. proslavio 70 godina braka, ali se njihova međusobna privrženost do sada nije menjala.

Vud i Kob ističu da se na njihovim zajedničkim fotografijama jasno vidi prinčevo obožavanje kraljice. Istovremeno, kraljica zbog svog važnog statusa i titule koju decenijama nosi oseća potrebu za nezavisnošću, što princ Filip poštuje.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Zato u javnim nastupima uvek možemo da vidimo kako hodaju jedno iza drugog; ona preuzima vođstvo, hoda malo ispred njega, ali nikada ne previše ispred. Isto tako se na svim istorijskim snimcima može videti kako 96-godišnjak stalno gleda u kraljicu, kako bi se uverio da je sve u redu.

Ali, ono što ukazuje na to da i danas, nakon toliko godina provedenih u bračnoj zajednici, nisu dosadili jedno drugom jesu česti privatni razgovori koje vode tokom javnih pojavljivanja.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Vesti

Šta kažu Melanija i Tramp povodom slučaja "jakna"

Melanija Tramp, prva dama Amerike, navikla nas je da očara ili razočara svojim modnim izborima, kritika, makar modna nikada ne spava, ali sada se pojavila u jednom modnom izboru koji je pokrenuo niz političkih pitanja. Slučaj jakne sa natpisom naveo je čak i njenog supruga, američkog predsednika Donalda Trampa da o svemu nešto kaže.

Vesti nedelja 24.06. 15:07 Komentara: 11

Luka Dončić u senci svoje mame (VIDEO)

Košarkaš reprezentacije Slovenije, Luka Dončić novi je igrač "Dallas Mavericksa". Mladi košarkaš postao je drugi najviše birani igrač na draftu s prostora bivše Jugoslavije, a navijače njegovog novog kluba oduševila je njegova zgodna mama.

Vesti nedelja 24.06. 09:01 Komentara: 67
strana 1 od 3870 idi na stranu