- Vesti -

Stručnjak za govor tela otkriva istinu o odnosu kraljevskog para

U braku su punih 70 godina, a svoju ljubav započeli su u ranoj mladosti, kada je Elizabeti II bilo samo 13 godina. Ipak, iako britanski kraljevski par nikada nećete videti u intimnim trenucima, to ne znači da između dvoje njih nema ljubavi.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju Peti Vud i Blanka Kob analizirale su za jedan britanski list odnos kraljice Elizabete II i njenog supruga princa Filipa.

Posmatrajući njihov govor tela, došle su do zanimljivih zaključaka.

Dugogodišnji supružnici retko javno pokazuju bliskost, ali mali gestovi ukazuju na to da su i dalje prilično posvećeni jedno drugom.

Par je u decembru 2017. proslavio 70 godina braka, ali se njihova međusobna privrženost do sada nije menjala.

Vud i Kob ističu da se na njihovim zajedničkim fotografijama jasno vidi prinčevo obožavanje kraljice. Istovremeno, kraljica zbog svog važnog statusa i titule koju decenijama nosi oseća potrebu za nezavisnošću, što princ Filip poštuje.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Zato u javnim nastupima uvek možemo da vidimo kako hodaju jedno iza drugog; ona preuzima vođstvo, hoda malo ispred njega, ali nikada ne previše ispred. Isto tako se na svim istorijskim snimcima može videti kako 96-godišnjak stalno gleda u kraljicu, kako bi se uverio da je sve u redu.

Ali, ono što ukazuje na to da i danas, nakon toliko godina provedenih u bračnoj zajednici, nisu dosadili jedno drugom jesu česti privatni razgovori koje vode tokom javnih pojavljivanja.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Vesti

Urnebesan snimak: Stanovnicima ove ulice nije nimalo lako

Ako ste mislili da je sneg u Beogradu izazvao probleme, stanovnici Svonidža u velikoj Britaniji imali bi štošta da vam kažu. Naime, nedavno je na internetu objavljen snimak, na kojem se vidi kako u jednoj od zaleđenih ulica ljudi doslovno puze kako bi došli do svojih kuća. Ipak, ubrzo su shvatili da je bilo kakav trud uzaludan, pa su svi zajedno pokušali da pronađu neki drugi put.

Vesti sreda 21.03. 17:10 Komentara: 5
strana 1 od 3742 idi na stranu