Stručnjak za govor tela otkriva istinu o odnosu kraljevskog para

U braku su punih 70 godina, a svoju ljubav započeli su u ranoj mladosti, kada je Elizabeti II bilo samo 13 godina. Ipak, iako britanski kraljevski par nikada nećete videti u intimnim trenucima, to ne znači da između dvoje njih nema ljubavi.

Život

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

21:35

Stručnjak za govor tela otkriva istinu o odnosu kraljevskog para
Foto: Gettyimages

Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju Peti Vud i Blanka Kob analizirale su za jedan britanski list odnos kraljice Elizabete II i njenog supruga princa Filipa.

Posmatrajući njihov govor tela, došle su do zanimljivih zaključaka.

Dugogodišnji supružnici retko javno pokazuju bliskost, ali mali gestovi ukazuju na to da su i dalje prilično posvećeni jedno drugom.

Par je u decembru 2017. proslavio 70 godina braka, ali se njihova međusobna privrženost do sada nije menjala.

Vud i Kob ističu da se na njihovim zajedničkim fotografijama jasno vidi prinčevo obožavanje kraljice. Istovremeno, kraljica zbog svog važnog statusa i titule koju decenijama nosi oseća potrebu za nezavisnošću, što princ Filip poštuje.
Foto: Gettyimages
Zato u javnim nastupima uvek možemo da vidimo kako hodaju jedno iza drugog; ona preuzima vođstvo, hoda malo ispred njega, ali nikada ne previše ispred. Isto tako se na svim istorijskim snimcima može videti kako 96-godišnjak stalno gleda u kraljicu, kako bi se uverio da je sve u redu.

Ali, ono što ukazuje na to da i danas, nakon toliko godina provedenih u bračnoj zajednici, nisu dosadili jedno drugom jesu česti privatni razgovori koje vode tokom javnih pojavljivanja.
Foto: Gettyimages

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: