- Vesti -

Stručnjak za govor tela otkriva istinu o odnosu kraljevskog para

U braku su punih 70 godina, a svoju ljubav započeli su u ranoj mladosti, kada je Elizabeti II bilo samo 13 godina. Ipak, iako britanski kraljevski par nikada nećete videti u intimnim trenucima, to ne znači da između dvoje njih nema ljubavi.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju Peti Vud i Blanka Kob analizirale su za jedan britanski list odnos kraljice Elizabete II i njenog supruga princa Filipa.

Posmatrajući njihov govor tela, došle su do zanimljivih zaključaka.

Dugogodišnji supružnici retko javno pokazuju bliskost, ali mali gestovi ukazuju na to da su i dalje prilično posvećeni jedno drugom.

Par je u decembru 2017. proslavio 70 godina braka, ali se njihova međusobna privrženost do sada nije menjala.

Vud i Kob ističu da se na njihovim zajedničkim fotografijama jasno vidi prinčevo obožavanje kraljice. Istovremeno, kraljica zbog svog važnog statusa i titule koju decenijama nosi oseća potrebu za nezavisnošću, što princ Filip poštuje.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Zato u javnim nastupima uvek možemo da vidimo kako hodaju jedno iza drugog; ona preuzima vođstvo, hoda malo ispred njega, ali nikada ne previše ispred. Isto tako se na svim istorijskim snimcima može videti kako 96-godišnjak stalno gleda u kraljicu, kako bi se uverio da je sve u redu.

Ali, ono što ukazuje na to da i danas, nakon toliko godina provedenih u bračnoj zajednici, nisu dosadili jedno drugom jesu česti privatni razgovori koje vode tokom javnih pojavljivanja.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Vesti

Porodična, a ne politička priča o Oliveru Ivanoviću

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“, preminuo je nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici. Pre samo osam meseci nakon tri godine izašao je iz zatvora, a kamere emisije "150 minuta“ zabeležile su tada njegovu prvu porodičnu šetnju kroz Kosovsku Mitrovicu. U dirljivom prilogu govorio je o danima provedenim u zatvoru, ali i o porodici. Pogledajte.

Vesti utorak 16.01. 11:15 Komentara: 12
strana 1 od 3650 idi na stranu