- Vesti -

Osvojio 451 milion $: "Nameravam da iza sebe ostavim nasleđe"

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke "Mega Milion" lutrije, izvukao je 20-godišnji Šejn Miler, kontrolor "u penziji" sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

Izvor: Tanjug
Podeli

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.

Dobinici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.

"Nameravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim nasleđe daleko u budućnost", rekao je Misler ističući da je oduvek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.

Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog srećnika pobeda nije bila šok. On je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici "Seven-ileven" imao "osećaj" da će osvojiti džekpot.

Videvši prilikom objavljivanja poslednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Miler je rekao da je samo pozvao svog brata da podeli vesti sa njim.

Misler, kako se navodi, planira da uloži jedan deo dobitka u novi dom u Tampi, a potom i u "različite strasti", kao i nešto odvoji za pomoć drugima.

Vesti

Sudbina beogradskog beskućnika: Izvadio pasoš i odlazi iz Srbije

Ekipa Exploziva našla ga je na sred ulice. Godinama je spavao ispred Narodne biblioteke u Beogradu, pod vedrim nebom. Posle prve reportaže o beskućniku Mihajlu javio se čovek sa ponudom da ga zaposli u Slovačkoj. Ali, za Mihajla bez pasoša i ostalih dokumenata ta ponuda bila je nedostižan san. Sada se i to promenilo.

Vesti petak 27.04. 08:30 Komentara: 0
strana 1 od 3793 idi na stranu