- Vesti -

Poznati lanac supermarketa izazvao bes javnosti / FOTO

Lanac supermarketa "Marks i Spenser" u Velikoj Britaniji povukao je sve zalihe "odreska od karfiola" iz svojih prodavnica nakon žestoke kritike javnosti.

Izvor: Independent
Podeli

Nakon što su fotografije izuzetno skupih komada karfiola, zapakovanih u plastične kese, počele da kruže internetom, Britanci su pokrenuli kampanju za ukidanje ovog proizvoda.

Naime, "Marks i Spenser" je dve tanke šnite karfiola, prelivene biljnim sosom, prodavao po višestruko uvećanoj ceni, a kupci su se takođe bunili zbog bespotrebne ambalaže kojom se zagađuje okolina.

Cena proizvoda iznosila je dve funte (2,25 evra), dok prosečna cena cele glavice karfiola iznosi manje od jedne funte (1,13 evra).

Vesti

Urnebesan snimak: Stanovnicima ove ulice nije nimalo lako

Ako ste mislili da je sneg u Beogradu izazvao probleme, stanovnici Svonidža u velikoj Britaniji imali bi štošta da vam kažu. Naime, nedavno je na internetu objavljen snimak, na kojem se vidi kako u jednoj od zaleđenih ulica ljudi doslovno puze kako bi došli do svojih kuća. Ipak, ubrzo su shvatili da je bilo kakav trud uzaludan, pa su svi zajedno pokušali da pronađu neki drugi put.

Vesti sreda 21.03. 17:10 Komentara: 14
strana 1 od 3742 idi na stranu