- Vesti -

"Žene su zadovoljne kad im se muškarci udvaraju"

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni ocenio da je "prirodno da su žene zadovoljne kada im se muškarci udvaraju", komentirišući reakciju stotina žena u Francuskoj, među kojima je glumica Ketrin Danev, koje podržavaju slobodu muškaraca da udvaraju suprotnom polu.

Izvor: B92, Ansa, Hina
Podeli
GettyImages
GettyImages

"Prirodno je da su žene zadovoljne kada im se muškarci udvaraju. Meni to nije običaj, jer se žene uvek meni udvaraju", izjavio je on na italijanskom kanalu Rai Uno.

"Važno je da udvaranje ostane u elegantnim okvirima", dodao je Berluskoni (81), poznat kao "nepopravljivi zavodnik", ljubitelj mladih i lepih žena.

On je u četvrtak bio pozvan u jednu političku emisiju, budući u Italiji traje kampanja za parlamentarne izbore.

Berluskoni je komentarisao objavu stotinak Francuskinja, među kojima su bile naučnice, književnice i glumice, objavljenu u utorak u listu Le Mond. Potpisnice su u tekstu istakle da je silovanje zločin.

"Ali naporno ili nespretno udvaranje nije zločin, kao što ni laskanje nije mačistički napad", navele su one.

Pravo muškaraca na "udvaranje" ženama je ključni deo seksualne slobode, smatraju potpisnice teksta, koje ocenjuju kao "puritanizam" feminističku kampanju pokrenutu nakon optužbi na račun američkog filmskog producenta Harvija Vajnštajna za višedecenijsko seksualno zlostavljanje žena.

Berluskonija je, inače, skonost ka mladim i lepim ženama, u aferi "Rubigejt", stajala prvostepene presude na sedam godina zatvora. Sud ga je teretio za zloupotrebu ovlašćenja i učešće maloletničkoj prostituciji, ali ga je Vrhovni sud 2015. oslobodio optužbi.

Vesti

Francuski futurista dolazi na Play media day 03

Jean - Christophe Bonis, osnivač Oxymore agencije iz Pariza, dolazi na Play Media Day 03! Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean - Christophe Bonis je francuski futurista i večni lovac na inovativne projekte. Dok pokušava da iskusi nove tehnologije, postao je nomad, neumorni putnik i savremeni avanturista. Bio je govornik i predavač na konferencijama širom sveta, između ostalog i na “TEDx Talks”.

Vesti četvrtak 26.04. 12:42 Komentara: 0

Šta se sprema u Viminacijumu? /FOTO

Uporedo sa nedavnim otkrićem carskog mauzoleja i njegovim daljim istraživanjem, u Vimanicujumu se uveliko pripremaju za Limes kongres koji će od 1. do 10. septembra okupiti 480 arheologa iz 65 zemalja koji će predstaviti rezultate svog istraživanja u vezi sa rimskom vojskom, njenim ustrojstvom, strategijom.

Vesti četvrtak 26.04. 11:11 Komentara: 4
strana 1 od 3792 idi na stranu