Opra Vinfri za predsednika SAD?

Američka televizijska voditeljka Opra Vinfri "aktivno razmišlja" da se kandiduje na predsedničkim izborima u SAD 2020. godine, prenosi Si-En-En pozivajući se na njena dva "bliska prijatelja".

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2018.

17:44

Opra Vinfri za predsednika SAD?
Prinscreen YouTube/NBC

Si-En-En je razgovarao sa prijateljima voditeljke, koji su tražili da ostanu anonimni kako bi mogli da "otvoreno govore", nakon što je sinoć održala, kako se navodi, "izuzetan govor" na dodeli Zlatnog globusa, koji je izazvao spekulacije o njenoj kandidaturi za predsednika.

Prema njihovim rečima, Opru Vinfri pojedini prijatelji privatno nagovaraju da uđe u trku za predsednika.

Jedan od izvora Si-En-Ena rekao je da ti razgovori traju već nekoliko meseci. On je dodao da Opra Vinfri još nije odlučila da li će to i učiniti.

Predstavnik voditeljke za sada nije odgovorio na zahtev Si-En-Ena za komentar.

Voditeljka je održala govor prilikom primanja nagrade Sesil B. Demil na dodeli Zlatnog globusa, posle čega su se pojavile spekulacije da bi ona trebalo da se kandiduje za predsednika.

U Los Anđelesu sinoć je održana dodela Zlatnog globusa, na kojoj je glavne nagrade "pokupila" crna komedija "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju", i to za najbolji film, scenario, žensku ulogu u drami, i sporednu mušku ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: