Kuvarica priznala da je "začinila" veganski obrok mesom

Kuvarica italijanskog restorana, koja je izazvala buru kritika nakon što je priznala da je "začinila“ veganski obrok mesom, primila je i pretnje smrću.

Život

Izvor: B92

Sreda, 03.01.2018.

12:38

Kuvarica priznala da je
foto: thinkstock

Lora Godman, glavna kuvarica restorana "Karlini" u Šropširu, našla se na udaru javnosti nakon što je objavila post na Fejsbuku u kojem je navela: "pobožni, osuđivački nastrojeni veganci su otišli u krevet verujući da su i dalje veganci“.

Samo nekoliko sati nakon što je podelila taj post podelila je i status da je pre nekoliko sati "začinila veganske obroke mesom“. Besni komentatori su je optužili da je “zla“ i “užasna“.

Njen partner i vlasnik restorana Majk Gal kaže da je Lora iskazala svoju frustraciju nakon što je provela sate spremajući „poseban“ meni za određene mušterije koji su tražili drugačiji neveganski obrok koji sadrži sir.

“Pogrešno sam se izrazila. To je bila greška. Nikada ne bih ubacila meso veganu ili vegetarijancu“, kaže Lora i priznaje da je očajna zato što je incident izmakao kontroli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: