- Vesti -

Kuvarica priznala da je "začinila" veganski obrok mesom

Kuvarica italijanskog restorana, koja je izazvala buru kritika nakon što je priznala da je "začinila“ veganski obrok mesom, primila je i pretnje smrću.

Izvor: B92
Podeli
foto: thinkstock
foto: thinkstock

Lora Godman, glavna kuvarica restorana "Karlini" u Šropširu, našla se na udaru javnosti nakon što je objavila post na Fejsbuku u kojem je navela: "pobožni, osuđivački nastrojeni veganci su otišli u krevet verujući da su i dalje veganci“.

Samo nekoliko sati nakon što je podelila taj post podelila je i status da je pre nekoliko sati "začinila veganske obroke mesom“. Besni komentatori su je optužili da je “zla“ i “užasna“.

Njen partner i vlasnik restorana Majk Gal kaže da je Lora iskazala svoju frustraciju nakon što je provela sate spremajući „poseban“ meni za određene mušterije koji su tražili drugačiji neveganski obrok koji sadrži sir.

“Pogrešno sam se izrazila. To je bila greška. Nikada ne bih ubacila meso veganu ili vegetarijancu“, kaže Lora i priznaje da je očajna zato što je incident izmakao kontroli.

Vesti

"24 minuta": Emisija koja je ostala bez stolice...

Kultna emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" i ove subote se, na svoj način, bavila aktuelnim temama naše svakodnevice: stolicom iz Skupštine, nestalim novinarom, otvaranjem fabrike, Ši... pardon - Švajcarcima... Ukoliko ste propustili da pogledate 143. epizodu, poslednju u ovoj sezoni, u premijernom terminu, Kesića i njegove goste, kao i svakog ponedeljka, možete pogledati na našem sajtu.

Vesti ponedeljak 25.06. 14:15 Komentara: 1

Kada kažemo leto mislimo na…

Leto je zvanično počelo! Sa njegovim dolaskom svaki dan deluje kao praznik, a prva pomisao većine nas, kada je leto u pitanju, je Grčka, more, sunce, prelepe plaže, dobro poznato gostoprimstvo lokalnog stanovništva i nezaobilazna grčka kuhinja.

Vesti ponedeljak 25.06. 13:44 Komentara: 0
strana 1 od 3871 idi na stranu