Božićni poklon od bivše devojke nije otvorio punih 47 godina

Kanađanin Adrijan Pirs čuva jedan božićni poklon neotpakovan već 47 godina. On je poklon dobio od bivše devojke koja ga je pred Božić ostavila, ali mu je i pored toga dala paketić koji je trebalo da stavi pod jelku.

Život

Izvor: B92

Subota, 30.12.2017.

08:10

Default images

Adrijan je tada imao 17 godina i bio u vezi sa devojkom po imenu Viki. To mu je bila prva ozbiljna veza, ali je Viki odlučila da raskine sa njim. Kada su se videli, rekla mu je da ne želi više da budu u vezi ali mu je, i pored toga, dala božićni poklon.

"Išao sam kući i bio vrlo ljut. Kada sam ušao u kuću samo sam bacio poklon pod jelku. Nakon što je moja porodica otvorila sve božićne poklone, ostao je samo još taj jedan. Rekao sam rekao da ga nikada neću otvoriti", ispričao je Adrijan koji se svojih reči drži i dan danas.

Nekoliko godina nakon raskida ponovno je bio u kontaktu sa Viki, ali je njihov odnos zahladneo kada su oboje shvatili da ne žele ponovo sa budu u vezi. Adrijan je, ipak, i dalje čuvao njen poklon, i kada se ona kasnije udala i rodila decu.

Godinama ga je stavljao pod jelku sa ostalim poklonima, sve dok mu supruga to nije zabranila. U danas ga ponekad uzme i pita se šta je u njemu, ali ne želi ga otvori.

Zbog toga sada pokušava preko interneta da pronađe svoju bivšu devojku i sakuplja novac koji će dati u humanitarne svrhe.

Kaže da će poklon otvoriti na 50. godišnjicu od dana kada ga je dobio, odnosno za tri godine. Adrijan smatra da bi idealno bilo kada bi u tome učestvovala i žena koja mu ga je poklonila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: