Ilon Mask preplašio Amerikance: NLO iznad Kalifornije i Arizone?

Stanovnike južne Kalifornije i Arizone neprijatno je iznenadilo neobično belo svetlo koje se na nebu iznad tih američkih država pojavilo u petak uveče.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.12.2017.

13:50

Ilon Mask preplašio Amerikance: NLO iznad Kalifornije i Arizone?
Prinscreen YouTube/Raja That!

Bela svetlost koja se na nebu pojavila u obliku ribe za kratko vreme je navela one koji su je videli da na društvenim mrežama pokrenu priče da svetost potiče od NLO-a.

Lokalni mediji i policija primili su brojne telefonske pozive zbunjenih svedoka neobičnog prizora, navodi Dejli Mejl. Ipak, u pitanju nije bio NLO, niti bilo kakva vanzemaljska akrivnost, već lansiranje rakete Spej Iks "Falkon 9", iz baze Vandenberg Er Fors u centralnoj Kaliforniji.

Na račun nove misije "Falkona 9" i panike koju je lansiranje izazvalo, našalio se i direktor Spejs Iksa Ilon Mask, koji je na Tviteru napisao da je u pitanju "nuklearni NLO iz Severne Koreje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: