"Sa svojom bolešću će čitavog života morati da se bori"

Glumac Ben Aflek, koji je početkom ove godine progovorio o svom dugogodišnjem problemu sa alkoholom, koji je doveo i do raspada njegovog braka sa glumicom Dženifer Garner, je izgleda odlučio da nastavi borbu sa svojom zavisnošću.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

10:38

GettyImages

I pored toga što je već bio na lečenju, u želji da zbog svoje dece promeni loše navike, to mu do sada nije uspevalo, što pokazuju i najnoviji snimci na kojima se može videti da još uvek nije u najboljem stanju.

Ben Aflek je, nakratko, snimljen u četvrtak, ispred rehabilitacionog centra u Los Anđelesu. Glumac je dezorijentisano hodao u pratnji dve žene, koje su mu pomagala da dođe do kola.

Malo je falilio da, u jednom trenutku, udari direktno u drvo koje mu se našlo na putu.

Izvori bliski glumcu, međutim, tvrde da je njegova želja da ostane zdrav i odupre se alkoholu i dalje jaka.

"Ben se nikada nije kolebao kada su njegovi prioriteti u pitanju. Fokusiran je na svoju decu i porodicu, kao i na vreme koje provodi sa devojkom Lindzi. Njegov alkoholizam je bolest sa kojom će se čitavog života morati da se bori i na šta će morati da ostane usredsređen", rekao je izvor, prenosi Dejli Mejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: