Vajnstin ima odgovor na Selmine optužbe

Glumica Selma Hajek je još jedna u nizu žena koja je holivudskog producenta Harvija Vajnstina optužila za seksualno zlostvaljanje. Ona je izjavila da je doživela "košmarno iskustvo“ jer ga je odbila tokom snimanja filma o slikarki Fridi Kalo.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.12.2017.

11:49

Vajnstin ima odgovor na Selmine optužbe
Foto: Getty

Za Vajnstina je još rekla da je bio njen monstrum, ali i opisala kako se pojavljivao pred njenim vratima u bilo kom trenutku i šta je od nje zahtevao.

Povodom njenih izjava oglasio se i sam Vajstin, koji je odbio optužbe koje je glumica iznela.

"Vajnstin nije vršio pritisak na Selmu da snimi scenu seksa sa drugom glumicom, takođe nije bio prisutan na snimanju“, navodi se u objavljenom saoštenju.

"Kako god, scena je bila deo priče, pošto je Frida Kalo bila biseksualka“, dodaje se u saopštenju.

Dalje se navodi da se producent zalagao da ulogu u filmu dobije Hajek, iako su investitori bili za to da se u glavnoj ulozi pojavi Dženifer Lopez, koja je tada bila veća zvezda i bila zainteresovana za angažman. Međutim, Vajstin je uspeo da ubedi investitore.

"Sve ono što je Selma navela, nije tačno, a drugi, svedoci događaja, imaju drugačije mišljenje o tome što se događalo.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: