Tamara Vučić govorila o ulozi majke

Već od prvog detetovog dana važno je da sa njim neprekidno komuniciramo. Dete kroz igru najviše uči i takvom interakcijom mu omogućujemo da se razvija i napreduje. O načinu na koji komunicira sa svojim petomesečnim sinom Vukanom govorila je i Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije.

Život

Izvor: B92

Utorak, 12.12.2017.

14:55

Tamara Vučić govorila o ulozi majke

„Trudim se da mu pričam, da pevam, da glumim, da plešem. Nas dvoje razmenjujemo osmehe, poglede“ rekla je gospođa Vučić u okviru UNICEF kampanje "Svaki trenutak je važan" i dodala da je takva razmena pozitivne energije izuzetno važna za bebu.

Podsećamo vas da će ove subote od 19.00 Teleton i Prva televizija organizovati humanitarnu akciju „Pozovi, pomozi“ u kojoj će učestvovati mnogobrojne javne ličnosti. Akcija će ovog puta biti usmerena na decu sa smetnjama u razvoju. Ne zaboravite da se i vi uključite i pomognete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: