Čarli Šin tužio tabloid zbog objave da je silovao Korija Hajma

Američki glumac Čarli Šin tužio je zbog klevete tabloidni časopis Nešenel inkvajerer, koji je objavio da je Šin silovao pokojnog glumca Korija Hajma kao tinejdžera.

Život

Izvor: Beta / B92

Nedelja, 10.12.2017.

18:35

Čarli Šin tužio tabloid zbog objave da je silovao Korija Hajma
Foto: Gettyimages

Šin je u tužbi podnetoj u petak u Los Anđelesu nazvao optužbe tog tabloida "besmislenim" i "odvratnim".

Časopis je u izdanju od 8. novembra preneo izjavu glumca Dominika Braše koji je naveo da je Šin silovao Hajma tokom snimanja filma "Lukas" iz 1986. godine, kada je dečak imao 14 godina, a Šin 20.

PROČITAJTE JOŠ: Nove optužbe u Holivudu: Korija Hajma je zlostavljao Čarli Šin?

Kori Hajm započeo je glumačku karijeru s 10 godina, a uloga u "Lukasu" bila je prelomna.

Od tinejdžerskih dana imao je problema sa zavisnošću od alkohola i droga, zbog čega je njegovo zdravlje vremenom sve više propadalo.

Glumac je tragično preminuo 2010. godine, usled zdravstvenih problema prouzrokovanih dugogodišnjom upotrebom droge. Imao je 38 godina.

Kompanija Ameriken midija, koja izdaje Nešenel inkvajerer, juče je saopštila da se "raduje parnici" i pozdravila priliku da se razotkriju Šinove "izopačenosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: