- Vesti -

Poznati glumac šokantnom izjavom opet podigao prašinu u javnosti

Jedan od najpoznatijih holivudskih dečjih glumaca Kori Feldman saopštio je da je pronašao snimke policijskog saslušanja iz 1993. godine u kojima imenuje slavne glumce i producente koji su ga seksualno zlostavljali.

Izvor: news.com.au
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

PROČITAJTE JOŠ:

Glumac je početkom novembra šokirao javnost imenovanjem pedofila koji su ga zlostavljali kada je imao samo 14 godina. Tom prilikom istakao je da su, iako se nakon zlostavljanja obratio policiji, njegove žalbe bile ignorisane.

Feldman je nedavno ponovo podigao veliku prašinu u medijima, tvrdnjom da je pronašao audio-snimke policijskog saslušanja i da planira da ih javno objavi na internetu.

Odluka glumca prilično je uznemirila njegove obožavaoce, koji sada strahuju za njegov život.

Feldmanova izjava stiže samo 24 sata nakon što je šerif okruga Santa Barbara priznao da je uspeo da pronađe spomenute snimke, iako je prethodno poricao njihovo postojanje i uporno tvrdio da glumac laže.

Kori Feldman proslavio se ulogama u popularnim ostvarenjima osamdesetih poput "Petak 13: Poslednje poglavlje", "The Goonies", "Izgubljeni dečaci", "Gremlini", a pozajmljivao je glas i u kultnom crtanom filmu "Lisica i pas". Trenutno ima svoj bend Truth Movement.

Vesti

strana 1 od 181 idi na stranu