Poznati glumac šokantnom izjavom opet podigao prašinu u javnosti

Jedan od najpoznatijih holivudskih dečjih glumaca Kori Feldman saopštio je da je pronašao snimke policijskog saslušanja iz 1993. godine u kojima imenuje slavne glumce i producente koji su ga seksualno zlostavljali.

Život

Izvor: news.com.au

Četvrtak, 07.12.2017.

10:45

Poznati glumac šokantnom izjavom opet podigao prašinu u javnosti
Foto: YouTube Screenshot

Glumac je početkom novembra šokirao javnost imenovanjem pedofila koji su ga zlostavljali kada je imao samo 14 godina. Tom prilikom istakao je da su, iako se nakon zlostavljanja obratio policiji, njegove žalbe bile ignorisane.

Feldman je nedavno ponovo podigao veliku prašinu u medijima, tvrdnjom da je pronašao audio-snimke policijskog saslušanja i da planira da ih javno objavi na internetu. Odluka glumca prilično je uznemirila njegove obožavaoce, koji sada strahuju za njegov život.

Feldmanova izjava stiže samo 24 sata nakon što je šerif okruga Santa Barbara priznao da je uspeo da pronađe spomenute snimke, iako je prethodno poricao njihovo postojanje i uporno tvrdio da glumac laže.

Kori Feldman proslavio se ulogama u popularnim ostvarenjima osamdesetih poput "Petak 13: Poslednje poglavlje", "The Goonies", "Izgubljeni dečaci", "Gremlini", a pozajmljivao je glas i u kultnom crtanom filmu "Lisica i pas". Trenutno ima svoj bend Truth Movement.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: