Optužen još jedan glumac: "Gušio me je dok se nisam onesvestila"

Glumac Deni Masterson, najpoznatiji po ulozi Hajda u seriji “Lude sedamdesete”, dobio je otkaz u seriji "The Ranch" nakon što su ga četiri žene optužile za silovanje.

Život

Izvor: Net.hr

Sreda, 06.12.2017.

17:45

Optužen još jedan glumac:
Foto: Getty

Glumac je snimio dve sezone serije, ali nakon optužbi za njega u seriji više nema mesta.

“Producenti serije 'The Ranch' otpisali su lik Denija Mastersona iz treće sezone. Juče je bio njegov poslednji dan na poslu”, javljaju iz Netfliksa. Čak tri od četiri žene koje su glumca javno optužile za silovanje su, kao i on, članice Sajentološke crkve.

Prva u nizu je njegova bivša devojka Krisi Karnel Briksel. Ona tvrdi da ju je Masterson silovao početkom 2000. godine, kada su bili u vezi. U izjavi koju je dala policiji, glumac ju je navodno silovao dok je bila u nesvesti. Shvatila je šta se događa kada se probudila.

“Tada mi je stavio ruke oko vrata i gušio me dok se nisam ponovo onesvestila”, ispričala je Brikselova.

Njegov slučaj prva je otkrila Lija Rimini, glumica koja žestoko napada Sajentološku crkvu čija je i sama bila članica. Tvrdi da policija ništa ne preduzima jer ga štiti crkva.

“Policija govori da je Deni pod istragom, ali to je laž. Njega istražuje detektivka koja redovno odlazi na sajentološke sastanke i druženja”, rekla je Lija Rimini u svojoj dokumentarnoj seriji.

Glumac je negirao sve optužbe.

“To su besmislene laži i veselim se trenutku kada ću skinuti ljagu sa svojega imena”, rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: