- Vesti -

A od mladenaca? Svakom po auto... / FOTO

Dizajnerka enterijera Ehi Ogbebor i biznismen Kenet Oboku venčali su se u subotu u Benin Sitiju u Nigeriji, priredivši veoma raskošnu svadbu.

Izvor: B92
Podeli

I pored veoma raskalašnih detalja na venčanju, kakvi su sigurno ogromna višespratna torta i "ritualno" zatrpavanje mladenaca novcem (i to novčanicama od 100 dolara), to nije bilo najekstravagantnije od svega.

Ono što je zasenilo sve ostale luksuzne detalje bili su pokloni.

I to ne oni koje su mladenci dobili, već pokloni koje su oni davali svojim gostima.

Gosti su od Ehi i Keneta, kao suvenir za uspomenu na njihovo venčanje, na poklon dobili potpuno nove automobile tojota, mikrotalasne pećnice i frižidere.

Iz ovakvog njihovog gesta može se zaključiti da njih dvoje nemaju egzistencijalnih problema.

Kenet Oboku se nalazi na visokoj poziciji u italijanskoj naftnoj i gasnoj kompaniji, navodi "Nejšen" (The Nation). Pojedini onlajn mediji su tvrdili da je milijarder. Ehi Ogbebor je generalna direktorka kompanije "Sajavet interiors end hotel", navodi Biznis insajder.

Vesti

Džordž i Amal Kluni se izvinili putnicima na letu

Porodica Kluni, Džordž i Amal, unapred se izvinila putnicima u avionu na letu za Veliku Britanju zbog buke koju će možda da izazovu njihovi šestomesečni blizanaci Ema i Aleksandar i podelili su im slušalice na kojima je pisalo "Izvinite unapred".

Vesti sreda 13.12. 19:30 Komentara: 1
strana 1 od 3602 idi na stranu