- Vesti -

Počinju lude avanture devet cimera: Večeras na O2 TV u 22:15!

U novom uzbudljivom projektu O2 televizije upoznali smo se glavnim akterima. Džoni, Darko, Vanja, Mira, Luka, Sofi, Lana, Damir i Jovana polako se okupljaju pod istim krovom i započinju zajednički život koji će doneti mnogo zapleta, drame ali i romantičnih trenutaka.

Izvor: B92
Podeli
Ukućani TV projekta &011 dan i noć&
Ukućani TV projekta "011 dan i noć"

Od ponedeljka do četvrtka u 22:15 krećemo u pravu avanturu sa njima, prateći 24 sata turbulentnog života ovih cimera. Gledaćemo ih u njihovim svakodnevnim akcijama, kako se zaljubljuju jedni u druge, smeju i svađaju oko običnih životnih stvari, bore da zarade za kiriju, izlaze u beogradske klubove i suočavaju sa ličnim dilemama, dok proživljavaju najbolje i najgore što Beograd ima da im ponudi.

Večeras će stanare iznenaditi dolazak Lane koja je Lukina prva velika ljubav i koja namerava da se useli u stan jer se tako dogovorila sa Lukom. Mira je posebno ljubomorna na Lanu. Uveče svi izlaze kako bi proslavili Mirin rođendan. Vraćaju se u dobrom raspoloženju ali na vratima se pojavljuje Hana, Džonijeva kćerka, 17-godišnjakinja. Darko uživa u bezbrižnom životu, ali kad Džoni zatraži da plati zaostale kirije, Darko shvata da njegov stav ‘lako ćemo’ ne rešava sve životne probleme.

“011 dan i noć” je potpuno novi format koji je rađen po licenci najuspešnijeg formata u istoriji nemačke televizije “Berlin Tag und Nacht”. Realizuje se u koprodukciji O2 TV i Cinnamon films. Do sada se ništa slično nije prikazivalo na domaćim kanalima I sigurni smo da će gledaoce zabaviti, nasmejati, nekad rasplakati, obrazovati i pokazati nam razna lica I vizure Beograda.

Vesti

strana 1 od 3603 idi na stranu