Sve više prijava seksualnog uznemiravanja u Holivudu

Policija Los Anđelesa vodi istragu o dvadesetak slučajeva u vezi sa navodnim seksualnim uznemiravanjem više ljudi angažovanih u industriji zabave u Holivudu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 19.11.2017.

09:38

Sve više prijava seksualnog uznemiravanja u Holivudu

Kako je rekao neimenovani visoki zvaničnik policije za NBC njuz, ovi slučajevi obuhvataju pojedince poznate javnosti, ali one koji još nisu identifikovani.

Optužbe se kreću od telesnih povreda do silovanja a u mnogim slučajevima više lica se žalilo na istu osobu, rekao je on.

Policijski zvaničnik ističe da pristiže sve više prijava i da će se stoga i broj istraga povećati.

U žiži skandala našao se holivudski producent Harvi Vajnstin koga je više od 36 žena javno optužilo seksualno uznemiravanje.

Osim njega, sa tužbama se suočavaju glumac Kevin Spejsi i još nekoliko glumaca među kojima su glumac Dastih Hofman i reditelj Bret Retner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: