Stalone o optužbama za seksualni napad, žrtva iznela detalje

Glumac Silvester Stalone odgovorio je na optužbe da je 1986. godine, kada mu je bilo 40 godina, seksualno uznemiravao maloletnu devojku.

Život

Izvor: B92

Petak, 17.11.2017.

09:37

Stalone o optužbama za seksualni napad, žrtva iznela detalje
Foto: Getty

Stalone je odbacio sve optužbe negirajući bilo kakvo učešće u navedenom incidentu koje ga karakteriše kao predatora i svrtava u isti "koš" sa Harvijem Vajnstinom i Kevinom Spejsijem.

"Ovo je smešno, lažna priča. Stalonea do sada niko nije kontaktirao zbog ovog navodnog incidenta, ni ljudi iz vlasti niti bilo ko drugi“, rekao je Staloneov predstavnik za odnose sa javnošću.

Naime, kako jedna žena tvrdi, Stalone, tada četrdesetogodišnjak, i njegov čovek iz obezbeđenja, Majk de Luka, imali su neadekvatan seksualni kontakt sa njom kada je imala 16 godina.

Odbila je da otkrije svoj identitet, ali je Dejli mejl došao do policijskog izveštaja u kome je detaljno opisan susret iz hotelske sobe u Las Vegasu. Kako se navodi u izveštaju, jedan od zaposlenih pozvao je policiju kada ga je prijatelj žrtve obavestio o incidentu tražeći od njega savet.

Takođe se dodaje da je tadašnja tinejdžerka glumca upoznala na snimanju filma na jednoj lokaciji gde je boravila sa porodičnim prijateljima.

Sutradan je ponovo pokušala da dođe do njega kako bi uzela autogram za prijatelja, dodaje se u izveštaju. Tada joj je navodno de Luka dao ključ od Staloneovog apartmana. Nakon što je ušla u apartman sa obojicom, imala je seks sa glumcem dok je de Luka bio u kupatilu.

Dodaje da su se stvari otrgle kontroli kada ju je Stalone upitao da li je ikada imala seks sa dva muškarca. Pre nego što je uspela da odgovori, dalje se navodi, već su obojica bila tu terajući je na oralni seks.

Tvrdi da ništa nije mogla da uradi, jer se osećala nemoćno u toj situaciji i da bi sve bilo u redu da se u njihov intimni odnos nije umešao de Luka.

Nakon tog događaja tvrdi da joj je glumac zapretio da mora da ćuti, jer su obojica u braku. Osećajući se poniženu i uplašeno, odlučila je da ništa ne preduzima po tom pitanju.

Policija Las Vegasa navela je da nema dovoljno dokaza da otvore slučaj ukoliko žrtva nije spremna da ga tereti za zločin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: