Kristijan Bejl izgleda potpuno neprepoznatljivo

U okviru priprema za ulogu bivšeg potpredsednika SAD Dika Čenjnija u filmu "Backseat", holivudski glumac Kristijan Bejl nabacio je značajan broj kilograma i obrijao glavu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.11.2017.

08:35

Kristijan Bejl izgleda potpuno neprepoznatljivo
Foto: Gettyimages

Bejl je već poznat po svojim drastičnim transformacijama, ali kada se nedavno pojavio na konferenciji za štampu na Beverli Hilsu, malo ko ga je prepoznao.

"Jednostavno sam jeo mnogo pita", prokomentarisao je svoj izgled. Bejlu će se u filmu pridružiti i Stiv Karel kao Donald Ramsfeld i Ejmi Adams u ulozi Lin Čejni, dok će Sem Rokvel i Bil Pulman igrati Džordža Buša i Nelsona Rokfelera.

Režiserska palica pripala je Adamu Mekeju, koji je već sarađivao sa Bejlom na filmu "The Big Short".

"Oduvek sam bio fasciniran Čejnijem", izjavio je Mekej za sajt Deadline.

"Pitanja koja su ga pokretala, njegova uverenja... Ali kad smo počeli da istražujemo o njemu, iznenadilo me je to koliko je oblikovao mesto moderne Amerike u svetu i koliko su šokantne bile metode na osnovu kojih je dobio moć", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: