Život / Vesti 15

Bivši partner poznate glumice "pronađen živ" nakon 12 godina

Bivši dečko glumice Olivije Njutn-Džon pronađen je 12 godina nakon što je prijavljen njegov nestanak, prenosi Independent.

Izvor:
Foto: Gettyimages

Patrik Mekdermot, američki kamerman korejskog porekla, živ je i trenutno se nalazi u jednom malom gradu u Meksiku.

Mekdermot je, zajedno sa ličnim stvarima, nestao 30. juna 2005. godine, kada se u Los Anđelesu ukrcao na brod "Freedom" kako bi otišao na pecanje.

Iako je Obalska straža u izveštaju iz novembra 2008. godine zaključila da se Mekdermot najverovatnije udavio, okolnosti pod kojima je nestao ostavile su mogućnost da je lažirao sopstvenu smrt kako bi izbegao vraćanje dugova, uključujuči 8.000 dolara alimentacije.

Najnovije fotografije koje je američka medijska agencija Koleman-Rejna prosledila australijskom magazinu New Idea, ukazuju na to da je Mekdermot najverovatnije još živ.

"Linija kose u čeonom delu je potpuno ista. Oči su vrlo slične, a uši u istom položaju. Verujem da je to on", izjavio je detektiv Čarli Parker za magazin, i dodao da je na starim i novim fotografijama zastupljeno 90 odsto preklapanja.

Olivija Njutn-Džon, koja se proslavila ulogom Sendi u filmu "Briljantin" iz 1978. godine, svojevremeno je izrazila žaljenje u vezi sa nestankom svog bivšeg partnera.

"Ljudski je pitati se šta se dogodilo, ali to su neke od stvari koje morate da prihvatite u životu i krenete dalje", izjavila je glumica prošlog septembra u emisiji "60 minuta".

"Jer, kad god nešto krene po zlu, uvek ćete se vraćati na ta pitanja. Nastavićete dalje, ali će ta pitanja uvek iznova iskrsavati, zato što je to ljudski", zaključila je.

Komentari 15
Čitajte
Pošalji komentar