Ostao bez devojke samo zato što je glasao za Trampa

Tridesetdvogodišnji Brajan Lib ispričao je kako je zbog Trampa ostao bez devojke.

Život

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

15:20

Ostao bez devojke samo zato što je glasao za Trampa
Foto: Getty

Brajan Lib ispričao je kako je izašao na ljubavni sastanak u jednom restoranu u Filadelfiji, da je sa devojkom sa kojom se našao "ćaskao" dva sata, da bi ona, kada su počeli da razgovaraju o politici, samo ustala i otišla.

Kada je čula da je glasao za Trampa, prekinula je razgovor i rekla:

"Znaš šta, Brajane? Bilo mi je zabavno do sada, ali mislim da smo dve totalno različite osobe.“

"Zatim je demonstrativno ustala i otišla“, ispričao je Brajan.

Par se upoznao preko aplikacije za upoznavanje. Lib, član Mladih republikanaca Filadefije, naznačio je tada da bi voleo da izađe sa nekim ko je glasao za Hilari Klinton.

Sajt za upoznavanje OK Cupid sproveo je anketu u kojoj je učestvovalo milion korisnika čiji je zadatak bio da se izjasne da li bi izašli sa nekim ko je glasao za Trampa. Čak 65 odsto ispitanika odgovorilo je sa "ne".

Stručnjak za veze Džin Ficpatrik izjavila je ranije ove godine da je Tramp postao jedna od glavnih tema u razgovoru sa klijentima, piše Independent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: