- Vesti -

Ostao bez devojke samo zato što je glasao za Trampa

Tridesetdvogodišnji Brajan Lib ispričao je kako je zbog Trampa ostao bez devojke.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Brajan Lib ispričao je kako je izašao na ljubavni sastanak u jednom restoranu u Filadelfiji, da je sa devojkom sa kojom se našao "ćaskao" dva sata, da bi ona, kada su počeli da razgovaraju o politici, samo ustala i otišla.

Kada je čula da je glasao za Trampa, prekinula je razgovor i rekla:

"Znaš šta, Brajane? Bilo mi je zabavno do sada, ali mislim da smo dve totalno različite osobe.“

"Zatim je demonstrativno ustala i otišla“, ispričao je Brajan.

Par se upoznao preko aplikacije za upoznavanje. Lib, član Mladih republikanaca Filadefije, naznačio je tada da bi voleo da izađe sa nekim ko je glasao za Hilari Klinton.

Sajt za upoznavanje OK Cupid sproveo je anketu u kojoj je učestvovalo milion korisnika čiji je zadatak bio da se izjasne da li bi izašli sa nekim ko je glasao za Trampa. Čak 65 odsto ispitanika odgovorilo je sa "ne".

Stručnjak za veze Džin Ficpatrik izjavila je ranije ove godine da je Tramp postao jedna od glavnih tema u razgovoru sa klijentima, piše Independent.

Vesti

Vudi Alen odgovorio na optužbe nakon bojkota brojnih glumica

Suočen s bojkotom sve većeg broja glumica, reditelj Vudi Alen demantovao je optužbe za seksualno zlostavljanje koje je ponovila njegova usvojena ćerka Dilan Farou, zamerivši porodici svoje bivše supruge Mie Farou da želi da se "okoristi" pokretom #MeToo kako bi ponovila optužbe na njegov račun.

Vesti subota 20.01. 13:20 Komentara: 13
strana 1 od 3656 idi na stranu