- Vesti -

Ostao bez devojke samo zato što je glasao za Trampa

Tridesetdvogodišnji Brajan Lib ispričao je kako je zbog Trampa ostao bez devojke.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Brajan Lib ispričao je kako je izašao na ljubavni sastanak u jednom restoranu u Filadelfiji, da je sa devojkom sa kojom se našao "ćaskao" dva sata, da bi ona, kada su počeli da razgovaraju o politici, samo ustala i otišla.

Kada je čula da je glasao za Trampa, prekinula je razgovor i rekla:

"Znaš šta, Brajane? Bilo mi je zabavno do sada, ali mislim da smo dve totalno različite osobe.“

"Zatim je demonstrativno ustala i otišla“, ispričao je Brajan.

Par se upoznao preko aplikacije za upoznavanje. Lib, član Mladih republikanaca Filadefije, naznačio je tada da bi voleo da izađe sa nekim ko je glasao za Hilari Klinton.

Sajt za upoznavanje OK Cupid sproveo je anketu u kojoj je učestvovalo milion korisnika čiji je zadatak bio da se izjasne da li bi izašli sa nekim ko je glasao za Trampa. Čak 65 odsto ispitanika odgovorilo je sa "ne".

Stručnjak za veze Džin Ficpatrik izjavila je ranije ove godine da je Tramp postao jedna od glavnih tema u razgovoru sa klijentima, piše Independent.

Vesti

MMA borac u zagrljaju sa Putinom, a tu je i Kolindin muž

Slavni MMA borac Konor Mekgregor objavio je na svom Instagramu pohvalu da je bio na finalu Svetskog prvenstva u fudbalu i da je bilo odlično, a kao počasni gost Vladimira Putina ovekovečio je i taj trenutak sa ruskim liderom. Zanimljivo, na zajedničkoj fotografiji im se pridružio i muž hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, Jakov Kitarović.

Vesti utorak 17.07. 08:31 Komentara: 26
strana 1 od 3894 idi na stranu