"Bilo je dovoljno da si mlađi od 30, pa da se Spejsi oslobodi"

Jedan meksički glumac optužio je holivudsku zvezdu Kevina Spejsija za seksualno uznemiravanje, rekavši da je imao nekoliko "neprijatnih susreta" s glumcem, javila je agencija Frans pres.

Život

Izvor: Beta

Sreda, 01.11.2017.

11:08

Tanjug/ David Giesbrecht/Netflix via AP

Roberto Kavazos, glumac koji je studirao u Velikoj Britaniji i radio u pozorištu, na televiziji i filmu, naveo je na Fejsbuku da je imao nekoliko susreta sa Spejsijem, koji su "blizu zlostavljanju".

"Da sam žena, sigurno bih to tako okvalifikovao", naveo je Kavazos, koji nije precizirao kada je došlo do tih susreta.

Holivudski glumac se već nalazi u centru pažnje pošto ga je glumac Entoni Rep (46) nedavno optužio da ga je seksualno uznemiravao kad je imao 14 godina. Spejsi (58) se potom izvinio pomenuvši svoju seksualnu orijentaciju i da je tokom života imao romantične susrete i sa ženama i s muškarcima.

Meksički glumac koji se pojavljuje u američkom filmu "Rush" rekao je da su i drugi imali "neke susrete sa Spejsijem".

"Bilo je dovoljno da si muškarac, mlađi od 30 godina da bi Spejsi bio slobodniji da te dodirne. To je postalo toliko uobičajeno, da smo se svi šalili na taj račun", naveo je Kavazos i dodao da postoji mogućnost da se narednih dana pojave druge izjave o Spejsiju.

"Nikada nisam dozvolio nešto Spejsiju, ali se plašim da mnogi nisu smeli da mu kažu da stane", rekao je meksički glumac.

Spejsi, koji trenutno glumi u čuvenoj seriji "Kuća od karata", osvojio je dva prestižna Oskara, za najboljeg glumca u ostvarenju "Američka lepota" 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Dežurni krivci" iz 1995. godine.

Njegovi najpoznatiji filmovi su, između ostalog, "Poverljivo iz L A", "Pregovarač", "Sedam", "Smrtonosni virus", "Vreme za ubijanje", "Luka ljubavi" i "Povratak Supermena".

Dobitnik je i prestižne britanske pozorišne nagrade "Lorensa Olivijea". Bio je i upravnik poznatog londonskog teatra "Old Vic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: