- Vesti -

Holivud reaguje na "izvinjenje“ i priznanje Kevina Spejsija

Kritičari u Holivudu su saglasni da je Kevin Spejsi iskoristio svoju seksualnost kao opravdanje, ali i priznanje da je homoseksualac da zaseni činjenicu da je seksualno zlostavljao maloletnog dečaka.

Izvor: B92
Podeli
foto: guliver
foto: guliver

Nakon što je glumac Entoni Rep izneo tvrdnje da ga je Kevin Spejsi seksualno zlostavljao pre 30 godina, reagovale su i njegove kolege iz Holivuda.

Podsetimo, Rep tvrdi da ga je Spejsi uzeo u naručje i spustio u svoj krevet kada je imao samo 14 godina. To znači da je Kevin Spejsi tada imao 26. Kevin je brže-bolje izdao saopštenje u kojem navodi da mu je jako žao ako je nešto tako uradio i da se ne seća, ali je ujedno iskroistio priču i otkrio da je homoseksualac.

“Samo da budem je*eno jasan – to što si homoseksualac nema nikakve veze sa tim šta radiš sa maloletnicima“, rekla je komičarka Kameron Espozito.

“Zdravo i doviđenja, Spejsi, sada je vreme na tebe da plačeš“, napisala je Rouz Mekgovan, koja je raskrinkrala Harvija Vajnstina.

“Ova izjava Kevina Spejsija. Ne, nikako. Ne postoji količina alkohola koja može objasniti napad na četrnaestogodišnjeg dečaka.“

Ira Madison je komentarisala da je Spejsijevo saopštenje dobar marketinški potez, a da se glasine o njegovom seksualnom opredeljenju šire već godinama.

“Nikada nije pogrešan trenutak da priznate svoje opredeljenje. To nikada ne bih zamerila. Ali, koristiti seksualno opredeljenje da pritajite seksualno zlostavljanje je nešto kompletno drugačije. Njegova izjava grubo povezuje pedofiliju i homoseksualnost.“

“Klasičan način da izađete iz plakara je PR saopštenje koje treba da odvrati ljude od činjenice da ste pokušali da maltretirate dete“, napisao je komičar Gaj Branum.

Prati B92 na Viberu

Vesti

7 jesenjih namirnica za top imunitet

Jesen je prelepo godišnje doba, ali je prevrtljiva kao loše spremljen roštilj, čas hladna, čas topla, nekad crna, neakad zlatna. Te česte promene u temperaturi i vlažnosti pogoduju razvoju virusa i drugih bacila, a jedini odgovor koji imamo na to (pored toga da ne izlazimo iz kuće, što ipak nije baš neka opcija) jeste da ojačamo imuni sistem.

Vesti subota 18.11. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 3566 idi na stranu