Šta je u Beogradu oduševilo suprugu Redžepa Erdogana /VIDEO

Poseta Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji, osim pevanja Ivice Dačića, izdvojila se i po još jednom događaju. U glavnoj ulozi bila je Erdoganova supruga Emina. Ona je iznenadila radnike jedne beogradske prodavnice bombona i ratluka nenajavljenom posetom.

Život

Izvor: TV Prva

Četvrtak, 12.10.2017.

19:46

Šta je u Beogradu oduševilo suprugu Redžepa Erdogana /VIDEO
Foto: Gettyimages

Jedan običan radni dan za tili čas postao je nesvakidašnji. Na vratima najstarije bombondžinice u Beogradu pojavila se Emina Erdogan i na srpskom poželela "Dobar dan".

"Oduševila se ovim šarenišom. Gledala je i probala sve. Odmah smo otvorili ratluk da probaju i oduševili su se. Odmah je tražila deset kutija i mi smo posle još spakovali, ali sve je probala", kaže za TV Prvu radnica bombondžinice Maja Todosijević.

Otkud gospođa Erdogan u njihovoj radnji isprva nikome nije bilo jasno. Posle početnog šoka, atmosfera je postala opuštenija.

"Rekla je da joj se dopada, slikala se sa radnicama. Kažem: izuzetno skromna žena. Ostavila je jak utisak. Izašla je sa osmehom na licu, probala je sve i mi smo srećni zbog toga", kaže vlasnik radnje Živorad Bosiljčić.

Turska je postojbina ratluka, ali srpska receptura se razlikuje. Nezvanoj gošći to nije smetalo. U ovoj radnji spremni su i na nova iznenađenja: kako kažu, sad razmišljaju i o mogućem dolasku Melanije Tramp.

Emina Erdogan, osim ratluka, pohvalila je i čokoladne karamele. Da li smo kvalitetom pretekli Turke, nije želela da otkrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: