- Vesti -

Mladenci "malo požurili": Fotografija s venčanja šokirala javnost

Fotografija mlade koja kleči u venčanici i mladoženje koji stoji ispred nje spuštenih pantalona, dobila je na Fejsbuku više od 20 hiljada lajkova.

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

Za svaki par venčanje je najvažniji dan u životu, kada sve treba da bude besprekorno - od ceremonije i ambijenta, do hrane, pića i fotografija.

Supružnici se uglavnom fotografišu u ljubavnim pozama, na primer ljubeći se zagrljeni, ali ima i onih koji prkose standardima.

Jedan sveže venčani holandski par tako je nedavno šokirao korisnike interneta svojom fotografijom s venčanja.

Naime, mlada kleči u venčanici, dok mladoženja stoji ispred nje spuštenih pantalona. Naravno, nije potrebno napominjati na šta ova poza asocira.

Mladence je u šumi fotografisao Mišel Kloster, a fotografiju objavio na Fejsbuku uz šaljiv opis: "Neki mladenci ne mogu da dočekaju da se zabava završi kako bi uživali u prvoj bračnoj noći. Srećom, već su razmenili zavete i zvanično su venčani."

Kloster smatra da je ideja vrhunska i da će ovakve fotografije za desetak godina mamiti osmehe na lica.

Da situacija bude još bizarnija, ideju za fotografiju dala je - mladoženjina majka.

Vesti

Dnevna doza smeha za preživljavanje ostatka nedelje

Kažete niste gledali Zorana Kesića u subotu na O2 TV? Vreme je da tu grešku ispravite i obezbedite sebi dovoljno pozitivne energije da preživite ostatak nedelje. Vi, koji ste gledali, nije na odmet da "obnovite gradivo". Uživajte u 125. epizodi "24 minuta sa Zoranom Kesićem".

Vesti ponedeljak 18.12. 13:00 Komentara: 0
strana 1 od 3609 idi na stranu