- Vesti -

"Ponos" uništio najbolji trkačev maraton u karijeri /VIDEO

Tridesetjednogodišnji Jozef Urban nedavno je postao internet-senzacija, ali ne zbog video-snimka u kojem je oborio svoj lični rekord u maratonu, već zbog nezgode koja mu se tom prilikom dogodila.

Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Urban je u nedelju na maratonu u Košicama u Slovačkoj oborio svoj lični rekord za čak 27 sekundi (2:21:51) i našao se na listi 10 najboljih trkača.

Ipak, u samoj završnici trke, njegove genitalije potpuno su ispale iz šortsa, što su prisutni ovekovečili svojim kamerama.

Pretpostavlja se da Urban nije bio svestan nezgode, s obzirom na to da je normalno pozdravljao publiku na putu, prenosi Independent.

Košički maraton najstariji je maraton u Evropi. Osnovan je 1924, a žene su dobile pravo učešća 1980. godine.

Vesti

Oksford odlučio: Ovo je reč godine

Oksfordovi rečnici proglasili su danas za reč 2017. godine pojam "mladotres" (youthquake), čije je značenje "značajna kulturna, politička ili društvena promena koja proizilazi iz delovanja ili uticaja mladih".

Vesti petak 15.12. 21:50 Komentara: 0

Vajnstin ima odgovor na Selmine optužbe

Glumica Selma Hajek je još jedna u nizu žena koja je holivudskog producenta Harvija Vajnstina optužila za seksualno zlostvaljanje. Ona je izjavila da je doživela "košmarno iskustvo“ jer ga je odbila tokom snimanja filma o slikarki Fridi Kalo.

Vesti petak 15.12. 11:49 Komentara: 11
strana 1 od 3605 idi na stranu