- Vesti -

Pravi razlog zbog kojeg je Rejf Fajns dobio srpsko državljanstvo

Britanski oskarovac Rejf Fajns nedavno je dobio srpsko državljanstvo kao čast za posao koji je obavljao u našoj zemlji, kaže njegov menadžer.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

“Holivud reporter“ je čitaocima opisao Srbiju kao deo bivše zemlje Jugoslavije, sa sedam miliona stanovnika, a kao glavne zvezde koje poreklom dolaze iz nje naveo je Milu Jovović i Milenu Gović.

Kako piše “Holivud reporter“, nije uobičajeno da zapadna zvezda poseduje državljanstvo jedne istočnoevropske zemlje poput Srbije. Međutim, sada se oglasio i menadžer slavnog glumca Sajmon Beresfod, koji kaže da je državljanstvo dobio kao čast za rad u našoj zemlji.

“To je kao da su vam dali ključeve grada“, rekao je on i dodao da je Fajns prihvatio ponuđeno državljanstvo, ali da i dalje ostaje britanski državljanin.

“Državljani Srbije su mu poklonili državljanstvo u znak zahvalnosti za sve projekte koje je baš u Srbiji obavljao prethodnih godina.“

Inače, Fajns je u Srbiji prvi put snimao 2011. godine film “Coriolanus“, a opet je baš našu zemlju odabrao za snimanje novog filma “The White Crow“.

Vesti

Majka i ćerka se porodile istog dana u isto vreme

Majka i ćerka iz Sirije, Fatma (42) i Gade (21) Birinci, pre tri godine su napustile svoju ratom zahvaćenu zemlju i utočište našle u turskom gradu Konija. Posle nešto više od dve godine boravka u tom gradu, obe su skoro istovremeno saznale da su ostale u drugom stanju.

Vesti subota 30.09. 20:07 Komentara: 2
strana 1 od 194 idi na stranu