- Vesti -

Ronaldova bista i restaurirani Isus dobili opasnu konkurenciju

Zbog svog neobičnog kompozicionog i koloritnog rešenja, cvetni omaž princezi Dajani, koji je postavilo Gradsko veće Česterfilda u Velikoj Britaniji, našao se na udaru kritike korisnika Fejsbuka.

Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Cvetna dekoracija, kojom je obeležena 20-godišnjica Dajanine smrti, nazvana je "užasom", "sramotom" i "uvredom".

Mnogi su rekli da je ovo jedno od najgorih umetničkih dela koje su videli u životu.

"Sreća pa je imala dobar smisao za humor, tako da bi se najverovatnije nasmejala kada bi videla dekoraciju", napisao je jedan od korisnika Fejsbuka.

"Ovo je jednostavno užasno", dodao je drugi.

Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili napore 14 volontera.

"Nisam iz Česterfilda - želim da se zahvalim svima koji su izdvojili svoje vreme za pravljenje ove dekoracije. Iako možda nije po svačijem ukusu, ne vidim je kao uvredu princezi Dajani, i ne mislim da će se odraziti loše na Česterfild. Lako je biti sarkastičan, ali je mnogo teže uraditi nešto. Lepe želje autorima i stanovnicima Česterfilda", napisao je jedan korisnik.

Vesti

"Nema morala ni integriteta u Holivudu. Sve je čista pohlepa..."

Igranje u holivudskim blokbasterima nije tako glamurozno kao što, na prvi pogled, može da nam izgleda. Tako bar tvrdi poznata glumica Megan Foks. Iako je mnogi još vide kao mladu glumicu, u 32. godini, ona iza sebe ima punih 17 godina karijere, tokom kojih je bila u prilici da dobro upozna drugu stranu Holivuda.

Vesti četvrtak 22.02. 11:32 Komentara: 45
strana 1 od 3702 idi na stranu