- Vesti -

Džim Keri ima novu strast i pokazuje fantastičan talent / VIDEO

Poslednjih godina sve manje imamo prilike da vidimo Džima Kerija u velikim ulogama, ali izgleda da je njegov veliki glumački talent sada preusmeren na drugu strast.

Izvor: B92, 100posto.hr
Podeli
GettyImages
GettyImages

Glumac koji se godinama bori sa depresijom snimio, zajedno sa Lindom Filds Hil, kratak dokumentarni film pod imenom "Trebalo mi je boje" ("I Needed Color").

U šest minuta, Keri otkriva da se crtanjem bavio još od detinjstva, dok se slikarstvu posvetio pre šest godina. Ono mu je, u međuvremenu, postalo lek za slomljeno srce.

Priznaje da je vrlo brzo postao opsednut ovim načinom umetničkog izražavanja i da ne može da prestane da se poigrava se platnom i bojom.

Keri je tokom godina otvoreno govorio o svojoj borbi sa depresijom i o lekovima koje je pio da bi lakše prošao kroz taj mračni period života razdoblje.

Očigledno je da mu umetnost u tome pomaže.

Vesti

Vajnstin ima odgovor na Selmine optužbe

Glumica Selma Hajek je još jedna u nizu žena koja je holivudskog producenta Harvija Vajnstina optužila za seksualno zlostvaljanje. Ona je izjavila da je doživela "košmarno iskustvo“ jer ga je odbila tokom snimanja filma o slikarki Fridi Kalo.

Vesti petak 15.12. 11:49 Komentara: 11
strana 1 od 3605 idi na stranu