- Vesti -

U Crnoj Gori ulovljena ajkula duža od dva metra (FOTO)

Ajkula duga 220 centimetara ulovljena je juče kod ostrva Sveta Neđelja u blizini Budve u Crnoj Gori.

Klix.ba
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Fotografije objavljene na strani Podgorički vremeplov na Fejsbuku privukle su veliku pažnju, ali razloga za paniku nema. Reč je o plavoj ajkuli ili modrulju kako je zovu na Jadranu. Ova ajkula uprkos svojoj veličini ne predstavlja opasnost po ljude, jer se uglavnom hrani lignjama. Modrulj živi na otvorenom moru, ali se može videti i blizu obala. Naseljava Sredozemno more, ali i Atlantski okean uz evropske obale na severu Norveške. U veoma retkim slučajevima može biti opasna i po ljude.

Vesti

Vudi Alen odgovorio na optužbe nakon bojkota brojnih glumica

Suočen s bojkotom sve većeg broja glumica, reditelj Vudi Alen demantovao je optužbe za seksualno zlostavljanje koje je ponovila njegova usvojena ćerka Dilan Farou, zamerivši porodici svoje bivše supruge Mie Farou da želi da se "okoristi" pokretom #MeToo kako bi ponovila optužbe na njegov račun.

Vesti subota 20.01. 13:20 Komentara: 3

Mala Tara bodri Novaka /FOTO

Srpski teniser Novak Đoković vratio se na teren nakon šestomesečne pauze. Treći meč na Australijan Openu igra protiv Alberta Ramosa-Vinjole, a njegova supruga i ćerka Tara, iako nisu na tribini, velika su podrška od kuće.

Vesti subota 20.01. 10:50 Komentara: 9
strana 1 od 3656 idi na stranu