- Vesti -

"Osećam se kao u paklu otkada je on umro, potpuno sam izgubljen"

Partner pokojnog pevača Džordža Majkla, fotograf i frizer Fadi Favaz (43), napisao je pesmu o njegovoj smrti nakon meseci ćutanja. Fadi je poslednji koji je, u decembru prošle godine, video pop zvezdu živu, koji ga je pronašao i pokušao da ga oživi. Zbog svega toga mesecima je bio u depresiji.

Izvor: 100posto.hr
Podeli
GettyImages
GettyImages

U pesmi piše da se oseća kao u paklu, kao i da prezire Božić. Džordž je, naime, preminuo 25. decembra 2016. godine u svom domu u Oksfordširu.

"Jedno srce odlučuje da ode, nalazim se u paklu i sad se stidim jednog Božića. Mrzim taj dan. Pokušavam da sakrijem glavu, jastuk postaje crven, izgubio sam svoj put", poručuje Fadi u stihovima.

Fadi je sa pevačem bio u vezi šest godina. Uz tugu zbog Džordžove smrti, Fadija muči i to što ga porodica pevača ne voli i što žele da ga isključe iz nasledstva.

Favaz živi u Džordžovoj kući u Londonu, u kojoj su živeli zajedno, a koju porodica želi da proda. Kuća je vredna pet miliona funti. Fadi nije bio pozvan na sahranu pop zvezde, niti je bio obavešten kada će se ona održati.

GettyImages
GettyImages

Pevač Džordž Majkl je preminuo od srčanog udara na Božić 2016. godine, u 54. godini.

Vesti

strana 1 od 3699 idi na stranu