Koga to vozi Putin? Snimak koji je izazvao haos u javnosti

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je jedan od najomiljenijih manastira u zemlji, Valamski manastir na istoimenom arhipelagu. Ipak, pažnju javnosti privuklo je nešto sasvim drugo.

Život

Izvor: RT

Četvrtak, 13.07.2017.

15:00

Koga to vozi Putin? Snimak koji je izazvao haos u javnosti
Foto: Youtube Screenshot/RT

U automobilu ruskog predsednika primećen je "misteriozni putnik".

Na objavljenom video-snimku vidi se kako Putin izlazi sa mesta vozača i, u nameri da uzme svoj sako, otvara zadnja vrata automobila, gde sedi osoba sa crvenom torbom i rukom pokazuje ka drugoj osobi. U tom trenutku predsedniku njegov sako dodaje čovek iz obezbeđenja.

Snimak je pokrenuo lavinu spekulacija, a mnogi su se pitali ko je "žena u crvenom". Interesovanje javnosti je bilo toliko da je tim povodom morao da se oglasi portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

Putnik na zadnjem sedištu Putinovog automobila je član njegovog obezbeđenja, izjavio je Peskov. Predsednik je hteo da uzme nešto sa zadnjeg sedišta, dodao je. Očigledno je to bio sako, koji mu je čovek iz obezbeđenja dodao neki sekund kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: