- Vesti -

Humanitarna akcija za decu iz Zvečanske – Dečji osmeh nema cenu!

U petak 07. jula 2017. godine, održaće se humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan za decu iz Zvečanske – Dečji osmeh nema cenu sa početkom od 18h do 20h u Knez Mihailovoj ulici (kod Kulturnog centra Beograd).

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Univerzitet Metropolitan još jednom organizuje humanitarnu akciju za one kojima je pomoć najpotrebnija. Ovoga puta sarađivaće sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Beograda – Zvečanska.

Na humanitarnoj akciji će biti izloženi radovi studenata sa Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, koji će se prodavati po simboličnoj ceni. Sva prikupljena novčana sredstva biće uplaćena na račun Zvečanske, za bolji život mališana koji u njoj borave.

Budite humani, dođite da ulepšate sebi i drugima još jedan dan, jer dečji osmeh nema cenu!

Vesti

"Princeza Dajana nije želela da te snimke iko ikada vidi“

Britanski televizijski kanal Čenel 4 planira da 6. avgusta prikaže dokumentarac o princezi Dajani "Dajana: Njenim sopstvenim rečima“. Najava o emitovanju dokumentarca izazvala je burne reakcije njenih prijatelja koji su zahtevali da se ne emituju delovi u kojima ona govori o svom problematičnom braku.

Vesti ponedeljak 31.07. 18:10 Komentara: 1

Kakva će nam leta biti narednih godina?

Nad jugom i jugoistokom Evrope ovih dana prevladava anticiklon koji se širi prema centralnim delovima kontinenta. S njim je u naše krajeve stigao novi toplotni talas koji će prema postojećim meteorološkim projekcijama potrajati desetak, a možda i više dana i doneti temperature koje bi u nekim krajevima mogle da pređu 40 stepeni Celzijusovih.

Vesti ponedeljak 31.07. 15:19 Komentara: 4
strana 1 od 184 idi na stranu