Mlada Vrščanka istetovirala Aleksandra Vučića na ruci

Tetovaža Tijane Stanimirov aktivistkinje SNS iz Vršca izazvala je buru komentara na društvenim mrežama. Tijana kaže da tetovaža "A. Vučić" na njenoj ruci predstavlja izraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije.

Život

Izvor: juznibanat.rs

Ponedeljak, 19.06.2017.

13:15

Mlada Vrščanka istetovirala Aleksandra Vučića na ruci
foto: getty

Ova mlada devojka iz Vršca izjavila je da stoji iza svoje tetovaže, i da je odluku da će je uraditi donela je još pre dve godine, piše "juznibanat".

“Aleksandar Vučić i njegova politika podstakli su me da se učlanim u stranku. Njegovi ideali o modernoj uređenoj perspektivnoj i ponosnoj Srbiji motivisali su me da budem deo tima u kome svako ko to želi može da uradi nešto za svoju državu, za svoj grad“, kaže ona.

Njegovi potezi i govori, dodaje Stanimirov, motivišu vas da se pokrenete, da uradite nešto korisno.

One je, kaže, ponosna na tetovažu i želja joj je da upozna predsednika. Drago joj je što je dobila puno pozitivnih komentara i da mnogo ljudi deli njen stav, a na negativne komentare odgovara da je u pitanju lična odluka i da je oni ne interesuju i ne dotiču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: