Dobila je 43 miliona dolara, ali kada su je pozvali iz kazina...

Amerikanka Katrina Bukman rešila je da tuži kazino koji tvrdi da je aparat pogrešno pokazao da je osvojila džekpot od 43 miliona dolara i umesto toga ponudio joj večeru, prenose američki mediji.

Život

Izvor: hina

Petak, 16.06.2017.

16:10

Default images

Katrina Bukman napravila je u avgustu prošle godine selfi pored aparata na kojem piše "štampanje potvrde za podizanje gotovine od 42.949.672.76 dolara" u kazinu Resort World u Njujorku.

Obezbeđenje ju je izvelo napolje i sledećeg dana rečeno joj je da može da podigne samo 2,25 dolara, prenosi Bi-Bi-Si.

U tužbi pred sudom okruga Kvins stoji da je aparat "zvonio i bleštao", kao i da poruka na ekranu jasno pokazuje da je Bukmanova osvojila džekpot.

Portparol kazina je rekao kako je u to vreme "aparat očigledno bio u kvaru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: