- Vesti -

Kako je lažni crnogorski princ uspeo da prevari čak i Pamelu

Stefan Černetić je putovao svetom i svima se hvalio da je princ od Crne Gore, družio se s bogatašima i šakom i kapom delio "kraljevska" odlikovanja. Onda je konačno razotkrivena njegova prevara.

100posto.hr
Podeli
Grb Crnojevića, kojim se Stefan Černetić služi (Foto: Wikimedia Commons)
Grb Crnojevića, kojim se Stefan Černetić služi (Foto: Wikimedia Commons)

Koliko je bio uspešan u lažnom predstavljanju, pre nego što je zbog prevare uhapšen u Italiji, najbolje govori njegov Facebook profil, na kom je objavljivao fotografije sa gala večera, u luksuznim automobilima i brojnim slavnim ličnostima.

Uspeo je čak da prevari i poznatu glumicu Pamelu Anderson, koju je proglasio "Velikom damom od Crne Gore", a ona se novom titulom čak pohvalila na svom Instagramu.

Na "svečanoj ceremoniji" povodom proglašenja titule, Pamela je održala i govor.

"Vaše Visočanstvo, istinski sam počastvovana i zahvalna na ovom priznanju Carske kuće Crne Gore i dirnuta Vašom velikodušnošću", rekla je Stefanu Černetiću glumica.

Ona je potom postala i "grofica od Đilja", a njeni sinovi proglašeni crnogorskim vitezovima.

Italijanski mediji navode da je "princ" uhapšen dok se vozio u Mercedesu izlepljenom zastavama i amblemima Crne Gore, obilazio članove diplomatskog kora i nudio im saradnju. Imao je čak i lažni diplomatski pasoš.

Stefan Černetić tvrdio je da je njegova zvanična titula Njegovo carsko visočanstvo princ Crne Gore, Makedonije, Albanije, Srbije i Vojvodine. Tvrdio da je naslednik srednjevekovne crnogorske dinastije Crnojević.

Vesti

strana 1 od 3603 idi na stranu