- Vesti -

Seks-skandal u avionu Rajan era dobio neočekivani obrt

Avion je leteo iz Mančestera za Ibicu, a nestašni par se zaigrao pred ostalim putnicima. Ova priča je obišla svet prethodnih dana posebno zbog toga što osoblje na seks usred aviona nije reagovalo, ali je sada dobila neočekivani obrt.

Podeli

Ljubavnici su se zaigrali na letu Mančester – Ibica, a pošto se nisu krili od ostalih putnika, snimak je momentalno završio na internetu.

Svedoci tvrde da su ljubavnici bili pijani, a u jednom trenutku Šon je pitao da li neko od putnika ima kondom. Gospođi koja je sedela do njih bilo je jako neprijatno, pa je odlučila da se premesti, a posada i ostatak putnika nisu reagovali.

“Čuo sam ih da pričaju o seksu, ali nisam mislio da će se pred svima nama tako navlačiti“, rekao je jedan svedok.

Ipak, priča je dobila neverovatan obrt kada se saznalo da Šona u Britaniji čeka trudna verenica Džena Ros. Šonove prijatelje ovo ne iznenađuje, jer je u društvu poznat kao ženskaroš i trudna verenica kod kuće mu ne predstavlja nikakav problem.

“Nećemo tolerisati ponašanje koje nije u skladu sa našim pravilima. Svaki putnik koji se neprimereno ponaša može biti odgovoran za dalje sankcije“, bilo je sve što su rekli iz Rajan era.

Vesti

Tamara Vučić govorila o ulozi majke

Već od prvog detetovog dana važno je da sa njim neprekidno komuniciramo. Dete kroz igru najviše uči i takvom interakcijom mu omogućujemo da se razvija i napreduje. O načinu na koji komunicira sa svojim petomesečnim sinom Vukanom govorila je i Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije.

Vesti utorak 12.12. 14:55 Komentara: 18
strana 1 od 3600 idi na stranu