"Lažov": Pesma posvećena Terezi Mej sve popularnija u Britaniji

Pesma u kojoj se britanska premijerka Tereza Mej kritikuje i naziva lažovom napreduje na listi najslušanijih pesama ove nedelje, uprkos odbijanju britanskog radija BBC da je objavi. Pesma "Lažov, lažov GE2017" se trenutno nalazi na trećem mestu, saopštila je kompanija koja objavljuje listu najslušanijih singlova.

Život

Izvor: Tanjug

Sreda, 31.05.2017.

19:58

GettyImages

"Ona je lažov, lažov, ne možete da joj verujete, ne, ne, ne", kaže se u pesmi sedmočlanog benda Kapetan Ska koje je promovisana u petak, prenosi AFP.

U pesmu su ubačeni i snimci delova iz nekoliko govora Tereze Mej.

Više od 30.000 ljudi skinulo je snimak pesme za pet dana, a pesma je emitovana više od 100.000 puta, navela je kompanija. Radio BBC 1 saopštio je da neće emitovati pesmu.

"Mi ne zabranjujemo pesme ili umetnike, ali naša uređivačke smernice zahtevaju da ostanemo nepristrasni, a Ujedinjeno Kraljevstvo je trenutno u izbornom periodu, tako da nećemo emtivovati tu pesmu", naveo je BBC u saopštenju.

Sav prihod od pesme prodate pre izbornog dana biće doniran bankama hrane i jednoj inicijativi protiv mera štednje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: