- Vesti -

Tata je bio srećniji od sina kada je Zakerberg upisao Harvard

Tokom studija na Harvardu, Mark Zakerberg je stvorio ono što će kasnije postati najpopularnija društvena mreža na svetu. A pre nego što je to postigao, bio je običan klinac vrlo uzbuđen zbog činjenice da je uspeo da upiše jedan od najprestižnijih univerziteta na svetu.

Izvor: newser.com
Podeli
GettyImages
GettyImages

U postu koji je u četvrtak postavio na svoju Fejsbuk stranicu, Zakerberg je podelio video snimak trenutka u kome dobija mejl iz koga saznaje da je primeljen na Harvard. Video je snimio njegov tata.

Mark je univerzitet kasnije, zbog rada na razvoju Fejsbuka, napustio. I pored toga, Harvard je Marku Zakerbergu dodelio počasni doktorat, koji će mu biti uručen na svečanoj ceremoniji sledeće nedelje.

"Moja mama se kladila sa mnom da ću da napustim studije, moja mlađa sestra se kladila da če da završi pre mene. Ja sam se kladio sa njima da ću dobiti diplomu. Pretpostvaljam da je sada krug zatvoren", napisao je Zakerberg.

Vesti

Tamara Vučić govorila o ulozi majke

Već od prvog detetovog dana važno je da sa njim neprekidno komuniciramo. Dete kroz igru najviše uči i takvom interakcijom mu omogućujemo da se razvija i napreduje. O načinu na koji komunicira sa svojim petomesečnim sinom Vukanom govorila je i Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije.

Vesti utorak 12.12. 14:55 Komentara: 11
strana 1 od 3600 idi na stranu