Mik Džeger je bio zavodnik zbog koga su se žene tukle

Producentkinja i autorka Nataša Frejzer Kavasoni (53) bila je ljubavnica Mika Džegera (73) početkom osamdesetih godina prošlog veka. Iako se o tome naveliko pričalo, tek u svojoj autobiografiji otkrila je detalje afere zbog koje ju je Džeri Hol (60), manekenka i tadašnja Džegerova devojka fizički napala.

Život

Izvor: 100posto.hr

Četvrtak, 18.05.2017.

21:36

Mik Džeger je bio zavodnik zbog koga su se žene tukle
Mik Džeger 1976. godine / GettyImages

Frontmena Roling Stonsa, Nataša je upoznala na brodu filmskog producenta Sema Špigela na jugu Francuske. Večerala je sa njim i njegovom devojkom Džero Hol, sa kojom je nedavno počeo da se zabavlja. Bilo je to 1981. godine.

"Džeri mi je rekla da sam lepa i da bi Terens Donovan i Dejvid Bejli mogli da me fotografišu. Mik je, na to, rekao da je to istina, jer imam dovoljno velike grudi. Kasnije se izvinio zbog tog neumesnog komentara, ali ja sam ga ignorisala ostatak vremena", piše u svojoj knjizi Nataša. Sledeći dan, kad je odlazila, rekao joj je: "Vidimo se u Londonu".

Nekoliko nedelja kasnije, nazvao ju je i pozvao na koncert Stivija Vondera.

"To je bilo u klubu 'Tramp'. Posle koncerta, taksijem smo se dovezli do njegovog stana u Boltonsu. Dao je autogram taksisti, pa smo se našli u njegovom stanu. Odmah sam mu rekla da neću da spavam sa njim, ali u samo nekoliko minuta ugasili smo svetlo i moja je odeća je skliznula sa mene", napisala je Nataša.
GettyImages
Afera je uskoro procurila u medije i Natašu je pozvala Džeri, razočarana i besna. Rekla joj je da je mislila da su prijateljice i optužila je da je uhodila Mika.

"Rekla sam joj da mi je neverovatno da bi pored nje Mik mene uopšte i pogledao, na šta je ona odgovorila da imam pravo", piše Nataša. Ona je tada imala samo 17, a Džeger 37 godina. Mlada bogatašica je počela o svemu tome previše da priča i tračari, zbog čega ju je Džeri Hol napala.

"Bile smo na istom venčanju, i Džeri je poludela kad me je videla. Gurnula me tako jako da sam pala na zemlju", piše Nataša u knjizi. Posle toga se nisu više viđale, ali je čestitala Džegeru na venčanju sa Džeri, koje je bilo organizovano na Baliju 1990. godine. On samo rekao da to "nije ništa zvanično".

Mik Džeger je pre Džeri bio u braku sa Bjankom Džeger (72), sa kojom ima ćerku Džejd (46), a sa bivšom devojkom Maršom Hant (71) ima ćerku Karis (45).

Sa Džeri Hol ima četvoro dece: Elizabet (33), Džejmsa (32), Džeordžiju (25) i Gabrijela (20).

Iz veze sa Lusianom Himenez Morad (47) ima sina Lukasa (18), a s balerinom Melani Hemrik (30) šestomesečnog sina Deveroa.
Džeri Hol 1979. godine / GettyImages

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: