- Vesti -

Pamela Anderson progovorila o svom odnosu sa Asanžom

Glumica Pamela Anderson izjavila je za jednu škotsku televiziju da zadržavanje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža u ambasadi Ekvadora u Londonu njihovu vezu čini "pomalo teškom", prenosi Rojters.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Agencija podseća da su britanski mediji objavili ranije klip u kojem bivsa zvezda "Čuvara plaze" za Asanža kaze da je seksi.

Govoreći u emisiji na škotske tv, ona je navela da je sigurno provela više vremena sa Asanžom nego sa bilo kojim drugim čovekom u poslednje vreme, ali da ne bi da iznosi detalje.

Britanski mediji objavili su da je Andersonova viđena u poseti Asanžu u ambasadi Ekvadora u Londonu u kojoj on ima utočiste od 2012.

Asanž, naime, na taj način pokušava da izbegne da ga britanske vlasti izruče Švedskoj zbog optužbe za silovanje koja je podneta protiv njega 2010, što on, međutim, poriče.

Upitana da li je u romansi sa Asanžom ona je uz osmeh odgovorila: "Pa, on je zatvoren, to pomalo otežava situaciju. Videćemo šta će biti kada ga oslobode, ali znate, provodim verovatno više vremena sa njim nego sa bilo kojim muškarcem, što je veoma neuobičajeno", rekla je Andersonova.

Agencija navodi da je u postu koji je objavila juče na njenom sajtu "pamelaandersonfoundation.org" za Asanža glumica napisala "Jedan od mojih omiljenih ljudi".

"Džulijan je ekstremno empatično ljudsko biće koje duboko brine o svetu. Zbog svog posla. Zadobio je moćne neprijatelje u nekoliko država, posebno u Americi time što ih je razotkrio. On pokušava da svet oslobodi tako što će ga edukovati. Borba koju vodi je romantična i ja ga zbog toga volim", rekla je Andersonova u intervjuu.

Nakon toga se na snimku može čuti glumica kako govori: "On je veoma seksi".

Vesti

Da li je Hitler imao lek za rak?

Oto Hajnrih Varburg je bio nemački fiziolog, lekar i dobitnik Nobelove nagrade. Smatra se jednim od najuticajnijih biohemičara 20. veka, koji je 47 puta bio nominovan za Nobelovu nagradu.

Vesti petak 31.03. 12:47 Komentara: 19
strana 1 od 173 idi na stranu