- Vesti -

Napustila advokaturu kako bi postala prostitutka

Jedna brazilska feministkinja okončala je uspešnu advokatsku karijeru kako bi postala prostitutka.

Metro.co.uk
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Klaudija de Marči (34) kaže da sada zarađuje neuporedivo bolje i da mnogo više uživa u poslu.

Ona je napustila posao stručnjaka za ustavni zakon prošle godine i preselila se u Braziliju, gde naplaćuje nešto manje od 200 dolara za jedan sat svojih usluga.

Kaže da je jedan od najvažnijih razloga za ovu životnu promenu “muška sebičnost” njenog ranijeg posla.

Ona objašnjava da je zarađivanje od sopstvenog tela neki oblik oslobađanja i počela je da bloguje, kako bi pomogla drugim ženama da “zahtevaju najbolje za sebe u krevetu i izvan kreveta”.

“Verujem da feminizam oslobađa, a ne stvara obaveze. Iz ekstremno racionalnog ugla, nema nikakve suprotnosti između toga da ste feministkinja i da pružate seksualno uživanje muškarcu”, kaže ona.

Iako je prostitutka, ona kaže da “ne radi sve za novac”. Ima seks samo sa obrazovanim muškarcima i odbija klijente koji pokazuju da ne poznaju dobro gramatiku ili se ne slažu s njenim političkim uverenjima.

Samo ako i ona doživi uzbuđenje, s klijentom ugovara i drugo viđanje.

“Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim da ne volim. Zato, našla sam način da zarađujem od nečega što volim promovišući svoje seksualne talente i libido”, kaže Klaudija.

“I u braku i u vezama koje sam imala seks je bio nešto posebno, pa sam odlučila da izostavim tortu, a ostavim samo šlag na vrhu.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu